İngiliz Basını Galatasaray'ın İlgilendiği Samatta'yı Newcastle United'a Yazdı!

Galatasaray'ın ilgilendiği Samatta’ya bir talip daha çıktı. İngiliz basını, Newcastle United’ın da 26 yaşındaki golcüyü istediğini duyurdu.

20.07.2019-08:59 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-08:55) İngiliz Basını Galatasaray'ın İlgilendiği Samatta'yı Newcastle United'a Yazdı!

Galatasaray önümüzdeki sezon kadro yapılanmasını yavaş yavaş oluşturmaya başladı. Takıma yeni katılan isimlerin hemen uyum sağlaması tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz gün yapılan hazırlık maçında Babel'in takıma yeni katılmasına rağmen iki gol atması teknik heyeti memnun etti.

Forvet transferi için kollarını sıvayan Galatasaray, Diagne'nin satılmasını bekliyor. Ciddi anlamda Falcao'dan sonra ilgilendiği tek forvet olan Samatta'ya ise İngiltere'den rakip çıktı.. İngiliz basınında yer alan habere göre Newcastle United'in 26 yaşındaki golcü ile ilgilendiği belirtildi.

Haberde yer alan detaylara göre Newcastle United, bu transferi gerçekleştirebilmek için 11.5 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Galatasaray, Diagne'nin satışından gelecek para ile ya Falcao transferini bitirecek ya da Samatta'yı renklerine bağlayacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal