İnegölspor’ün Yeni Hocası Fatih Akyel!

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımalarından İnegölspor, teknik direktörlük görevine Fatih Akyel’i getirdi.

28.09.2018-12:48 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-12:47) İnegölspor’ün Yeni Hocası Fatih Akyel!

İnegölspor, futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları giyen teknik direktör Fatih Akyel ile anlaşmaya vardı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulunan İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, teknik direktör Fatih Akyel ile sezon sonuna dek sözleşme imzaladıklarını belirtti.

Yapılan anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını dileyen Eşref Güç, şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi yeni bir sayfa açma vakti. Fatih Akyel hocamızla temasa geçmiştik, 1-2 gün görüşmemizin ardından, yönetim kurulu kararıyla birlikte kendisiyle anlaşmaya vardık. Kendisine huzurlarınızda başarılar diliyorum. İnşallah taraftarlarımızın yüzünü güldürür. İnegölspor'un yüzünü güldürür. En önemlisi de bizleri güldürür. Allah yolunu açık etsin. Biz kendisine tam yetkiyi verdik. Sözleşmemiz sezon sonuna dek ancak inşallah uzun süreli çalışırız. Futbolda felsefenin şöyle olması lazım. Teknik adamların 3-4 haftalık değil de uzun vadeli çalışması gerekiyor."

Fatih Akyel de İnegölspor'la anlaşmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "İnegöl büyük ve güzel bir takım. Yıllardır Türkiye liglerinde yeri olan, kariyeri ve adı olan bir camia. Başkanımızla dün oturduk ve görüştük. Şartlarda anlaşmaya vardık. Şimdi de imzalar atılıyor. İnşallah hayırlı olur. Tabii ki birkaç konuda ufak tefek problemler var ki hoca değişmiş. Biz de bu problemlerin üstesinden gelerek İnegölspor’u hak ettiği yerlere getirip, yukarılara doğru taşımaya geldik. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal