İki Devi Birbirine Düşürdü! Ne Yaptın Telles?

Galatasaray’ın eski oyuncusu Alex Telles, Portekiz’de şampiyonluğa ulaşan takımı Porto’nun kutlamaları sırasında büyük bir skandala imza attı.

14.05.2018-11:37 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-11:42) İki Devi Birbirine Düşürdü! Ne Yaptın Telles?

Geçen hafta Portekiz Süper Ligi’nde şampiyonluğunu ilan eden Porto’nun zafer kutlamalarında Alex Telles yaptığı bir hareketle Portekiz’in iki dev kulübü Porto ve Benfica’yı birbirine düşürdü.

KÜFÜRLÜ ATKI SONRASI BENFICA TARAFTARLARI ÇILDIRDI

Galatasaray’ın eski futbolcusu Alex Telles, takımı Porto’nun şampiyonluk kutlamaları esnasında açtığı atkıyla iki ekibi birbirine düşürdü. Porto’nun şampiyonluk kutlamalarında Brezilyalı yıldız, ezeli rakipleri Benfica’ya küfürlü söz içeren atkı açtı. Benfica ve kulübün taraftarları bu olay sonrası sert sözlerle tepki gösterirken, Benfica yöneticileri Telles’in ceza alması için federasyona başvuruda bulundu.

Sezonu zirvede tamamlayan Porto, şampiyonluk kutlamalarında taraftarlarıyla buluşurken, Brezilyalı sol bekin, ezeli rakipleri Benfica’ya hakaret içeren, üzerinde ‘B.kun tekisin Benfica’ yazan atkıyı açması, kırmızı-beyazlı ekip ve taraftarları çileden çıkardı.

Benfica Kulübü, Alex Telles’in yaptığı bu hareketle nefret suçu işlediğini iddia ediyor. Yaşananlar sebebiyle büyük bir tepki ortaya koyan Benfica, konuyu federasyon disiplin kuruluna taşıdı. Brezilyalı yıldız hakkında ‘Bu nasıl bir profesyonel futbolcu!’ şeklinde yorumlar yapılırken, Porto’ya çok ağır ve örnek teşkil edecek tarihi bir ceza verilmesi isteğinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal