İddaa Nasıl Oynanır?

İddaa nasıl oynanır? İddaa tüm ayrıntıları? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

15.05.2018-19:42 - (Son Güncelleme: 15.05.2018-19:28) İddaa Nasıl Oynanır?

iddaa, spor tecrübesini kazanca çeviren eğlenceli bir tahmin oyunudur. Her gün oynanabilen bu oyunda yapmanız lazım olan tek şey iddaa programında olan maçlar arasında tercih yaparak, tahminde bulunmak. Yalnızca futbol değil; basketbol, voleybol, hentbol, tenis, motor sporları, atletizm, bilardo, hepsinin heyecanı iddaa’da sporseverleri bekliyor. iddaa kuponu oynamak için sadece 3 TL gerekir. Tahminleriniz tutarsa, tebrikler kazandınız.

Türkiye çapında 6.000 iddaa bayisi, iddaa’cıların hizmetinde. Bunun yanında 6 elektronik bayiyle istadiğiniz vakit, istediğiniz yerde iddaa elinizin altında:

bilyoner.com
nesine.com
misli.com
oley.com
tuttur.com
birebin.com

iddaa’yı 18 yaşını bitirmiş her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı oynayabilir.

iddaa’da para kazanmak için bir kolondaki bütün seçimlerin doğru olması lazım.

Doğru tahminlerin oranlarının birbiriyle çarpımından meydana gelen kolon oranı, kolon ücreyitle çarpılarak ikramiye hesap edilir. 4.656 TL’ye kadar olan ücretler iddaa bayilerinden, 4.656 TL’yi aşan ikramiyeler Ziraat Bankası ve Garanti Bankası şubelerinden; 4.656 TL’yi aşan ikramiye için %20 Veraset ve İntikal Vergisi kesilerek ödeme yapılır.

iddaa kuponu oynandıktan sonra 5 dakika içinde iptal edilebilir. Canlı iddaa'da bilet iptali olmaz.

Tahmin edilebilecek maçların, tarihi, başlangıç saatlerini, başlangıç oranlarını ve maçlarla alakalı diğer bütün bilgileri gösteren listeye iddaa programı denir. iddaa programına gazetelerden, iddaa bayilerinden, iddaa.com üstünden ve iddaa mobil uygulaması üstünden erişim sağlayabilirsiniz.

Programda olan karşılaşmaların ihtimalleri oranla gösterilir. iddaa programında her karşılaşmanın karşısında alakalı oyun biçimlerine ilişkin oranlar yer alır. Programdaki oranlar 1,15, 2,30 vb ondalık sayılar biçiminde gösterilir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal