İbrahimovic: "San Siro'yu Yeniden Sevinçle Yerinden Oynatacağım

Milan'da 21 numaralı formayı terletecek olan Zlatan İbrahimoviç, İtalyan temsilcisi ile 6 aylık resmi sözleşmeyi imzayı attı.

03.01.2020-08:53 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-11:04) İbrahimovic: "San Siro'yu Yeniden Sevinçle Yerinden Oynatacağım

Milan'da 21 numaralı formayı terletecek olan Zlatan İbrahimoviç, İtalyan temsilcisi ile 6 aylık resmi sözleşmeyi imzayı attı.

Amerika MLS takımlarından LA Galaxy'yle kontratı biten ve Milan ile anlaşan Zlatan İbrahimoviç, yeni takımı ile +1 yıl opsiyonlu olmak üzere 6 aylık sözleşmeye imza attı.

Sportif direktör Zvonimir Boban tarafından Linate Havaalanında karşılanan ve sonrasında sağlık kontrollerinden geçen yıldız futbolcu daha sonra resmi sözleşmeyi imzaladı.

Pazartesi günü Sampdoria ile oynanacak karşılaşmada sahaya çıkabilecek 38 yaşındaki futbolcu Milan'da 21 numaralı forma ile oynayacak.

2. Milan dönemi ile ilgili kulüp televizyonuna konuşan Zlatan İbrahimoviç, "Her zaman buranın benim evim olduğunu söyledim ve sonunda buraya geldim. Başka takımlarda da oynadım ve buraya geldim. Önemli olan da bu. Sonunda buradayım ve San Siro'da beni bekleyin. San Siro'yu yeniden sevinçle yerinden oynatacağım" açıklamalarında bulundu.

 

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal