Ibrahimovic: 'Hakan Daha İyisini Yapabilir'

Milan'ın yıldızı Zlatan Ibrahimovic, takım arkadaşı olan milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

01.09.2020-10:47 - (Son Güncelleme: 01.09.2020-10:44) Ibrahimovic: 'Hakan Daha İyisini Yapabilir'

Serie A ekibi Milan ile 1 senelik yeni kontrat imzalayan Zlatan Ibrahimovic, koronavirüs salgını arası sonrasında müthiş bir çıkış yakalayan milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

'DAHA İYİSİNİ YAPABİLECEĞİNİ BİLİYORUM'

Hakan'ın büyük bir potansiyeli olduğunu aktaran Zlatan, "Hakan Çalhanoğlu ile ilk tanıştığımda ona, Milan'da 10 numaranın büyük bir ayrıcalık olduğunu ve bu takımda 10 numara giyen her oyuncunun müthiş olmak zorunda olduğunu söyledim. Büyük bir sorumluluğu var ve iyi çalışırsa, altından kalkabilir. Geçtiğimiz 6 ayda gerçekten iyi çalıştı, böyle devam etmeli. Durmamalı, kendinden hiçbir zaman memnun kalmamalı. Umarım böyle devam eder, daha iyisini yapabileceğini de biliyorum." şeklinde konuştu.

ÜST DÜZEY PERFORMANS GÖSTERDİ

Çalhanoğlu, 11 gol ile bu sezon Milan'da en golcü sezonunu geçirirken, kulübü Milan'ın da özellikle salgın sebebiyle verilen ardından ligde çıktığı 12 karşılaşmada 9 galibiyet ve 3 beraberlikle hiç yenilgi almamasında büyük rol oynamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal