Ibrahimovic, Elmacık Kemiğini Kırdığı Rakibi Hakkında Konuştu!

Kariyerine ABD'de devam eden Zlatan, rakibinin elmacık kemiği kırıp hastanelik etmişti.. Ibrahımovic olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

26.07.2019-14:01 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-13:47) Ibrahimovic, Elmacık Kemiğini Kırdığı Rakibi Hakkında Konuştu!

Kariyerine ABD Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy'de devam ettiren dünya yıldızı Zlatan Ibrahimovic, derbi maçta rakibi Mohamed El Mounir'i hastanelik etmişti. Bu olaydan sonra Zlatan ile rakip takım oyuncuları arasında küfürlü tartışma yaşanmıştı..

Mohamed El Mounir ile hava topu mücadelesinde dirseğini kullanarak yardım alan Zlatan, rakibini hastanelik etmişti.. Hastaneye kaldırılan El Mounir yapılan tetkikler sonucu ameliyata alınmıştı..

Zlatan Ibrahımovic'ten bu olayla ilgili açıklama geldi

"Her zaman yaptığım gibi sıçradım. Kasten yapmadım. Sorun şu ki, ben Zlatan'ım. Ne zaman kavgaya girsem rakiplerim duygusal tepki verip hemen düşmeye başlıyorlar. Bu çok komik."

Zlatan: "Beni avlamaya çalıştıklarını hissediyorum. Sen en iyisiysen, seni daima avlamaya çalışırlar. En sevmediğim şey, kaybettikten sonra şikaetçi olmaları. Yenilgiden sonra sızlanmak nedir? Sahada kazanamadığınızda bahaneler üretirsiniz."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal