Ibrahimovic Dünya Kupası Kararını Verdi!

Kariyerine ABD'nin Los Angeles Galaxy takımında devam eden Zlatan Ibrahimovic, İsveç Milli Takımı’nın 2018 FIFA Dünya Kupası kadrosunda yer alıp almayacağı konusuna açıklık getirdi.

18.04.2018-15:21 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-15:21) Ibrahimovic Dünya Kupası Kararını Verdi!

ABD'de ekrana gelen Jimmy Kimmel Live programının konuğu olan İsveçli yıldız oyuncu, emeklilik kararı aldığını açıkladığı İsveç Milli Takımı'na dönüşü konusunda olumlu sinyal verdi.

Rusya’da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası'nda yer alan İsveç Milli Takımı kadrosunda yer almak istediğini ifade eden Ibrahimovic, "Dünya Kupası'na katılacağım. Kupada yer alacağım. Bu konuda daha fazla konuşursam insanlar beni yargılayabilir. Olmadığım bir Dünya Kupası, Dünya Kupası sayılmaz." şeklinde konuştu.

Uzun bir dönem sakatlığından ötürü sahalardan uzak kalan ve bu sebeple Manchester United ile olan kontratını fesheden Ibrahimovic, İngiltere’den sonra ABD'nin Los Angeles Galaxy takımının yolunu tutmuş ve oynadığı 3 karşılaşmada 3 kez fileleri havalandırmıştı.

İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sonrasında milli takım kariyerini bitirdiğini açıklamıştı.

36 yaşındaki yıldız forvet, kariyeri boyunca Ajax, Juventus, Inter, Milan, Barcelona, Paris Saint-Germain ve Manchester United gibi dev kulüplerin formasını terletti.

İsveç Milli Takımı ile toplam 116 karşılaşmaya çıkan Zlatan Ibrahimovic, bu karşılaşmalarda 62 kez gol sevinci yaşadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal