Ibrahimovic: 'Benim Gibisi Henüz Gelmedi'

Milan'ın tecrübeli yıldızı Zlatan Ibrahimovic futbolda yerini doldurabilecek başka bir futbolcunun olmadığını belirtti.

11.07.2020-16:50 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-16:47) Ibrahimovic: 'Benim Gibisi Henüz Gelmedi'

La Gazzetta dello Sport'a açıklamalarda bulunan Zlatan Ibrahimovic kendine has tarzıyla gündem yaratan açıklamalarda bulundu.

Şu aralar AC Monza takımında yöneticilik yapan Milan'ın eski CEO'su Adriano Galliani üzerinden var olan yönetime göndermelerde bulunan Ibrahimovic, "Gerçek bir sportif direktör, Galliani gibi olmalıdır. Onu çok seviyorum. Milan'a ilk transferimde İsveç'teki evime kadar gelip 'Benimle gelmediğim sürece buradan ayrılmayacağım' demişti. Eşim Helena, şok içerisinde bana bakıp 'Bu adam deli mi? Ne istiyor? diye sormuştu. Helena'ya 'Milan'a gitmemiz gerekiyor yoksa o da bu evden gitmeyecekmiş' yanıtını vermiştim. Hayatta bir şeyi istiyorsanız, almasını bileceksiniz. Sadece sözlerinizle değil, aksiyonlarınızla da ne kadar istediğinizi göstereceksiniz" şeklinde konuştu.

'HENÜZ BENİM GİBİ BİRİ DAHA YOK'

Bayrağı kendisinden devralacak bir oyuncu olduğunu düşünmediğini de vurgulayan Ibrahimovic, 'Umarım bir gün böyle birisi gelir ama sanmıyorum. En komple forvet Ibrahimovic'tir. Henüz başka bir 'Ibrakadabra' daha görmedim. 1.96 metre boyunda, Mike Tyson gücüne sahip, Muhammed Ali gibi dans etmeyi bilen ve Bruce Lee kadar çabuk... Hayır, başka yok' şeklinde açıklamasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal