Ibrahimovic: 'Avrupa Ligi'nde Oynayacak Oyuncu Değilim'

İsveçli golcü Zlatan İbrahimovic, Milan'ın istediği seviyede olmaması sebebiyle takımdaki zamanının sonuna geldiğini belirtti.

10.07.2020-17:02 - (Son Güncelleme: 10.07.2020-17:22) Ibrahimovic: 'Avrupa Ligi'nde Oynayacak Oyuncu Değilim'

2019- 2020 ara transfer sezonunda MLS takımlarından Los Angeles Galaxy'den Milan'a transfer olan Zlatan Ibrahimovic, kendisinin ve İtalyan kulübünün UEFA Avrupa Ligi'ne ait olmadığını düşünüyor.

Milan, Serie A'da sezonun sonlanmasına 7 karşılaşma kala UEFA Şampiyonlar Ligi potasının 16 puan gerisinde yedinci basamakta bulunuyor.

Oynadığı 5 maçta da yenilmeyen ve bu karşılaşmalarda 13 puan alan Milan'da, takımın iyi formuna karşın sezonun bitiminin sonrasında teknik adamlık görevini sürdüren Stefano Pioli'nin yerine Ralf Rangnick'in gelmesi planlanıyor.

'IBRA, UEFA AVRUPA LİGİ'NDE OYNAYACAK BİR OYUNCU DEĞİL'

Milan'daki geleceğine ilişkin konuşan Zlatan Ibrahimovic, La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada,'Ibra bir şeyler kazanmak için oynar veya evinde oturur. Amerika'da futbolu bırakmanın benim adıma çok kolay olacağını söylediler ve bu yüzden Mlian'a geri döndüm. Futbola olan tutkumu kaybetmedim ama salgın nedeniyle her şey durduğu zaman oturup düşündüm. Belki de bir şey bana artık bırakmam gerektiğini söylüyordur. Ibra futbol oynamak için doğdu ve hala en iyi oyunculardan bir tanesi. Milan'da neler yaşandığını hepimiz gördük. Bu durumda dürüst olmak gerekirse gelecek sezon Milan'da olacağımı düşünmüyorum. Ibra, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacak bir oyuncu değil. Milan da oraya ait bir kulüp değil.' değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal