İbrahim Hacıosmanoğlu: Yavru İstanbul Takımı Başakşehir'i Şampiyon Yapmak İstiyorlar

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Başakşehir- Alanyaspor maçında Bakasetas'ın kaçırdığı gol hakkında "Yengeç gibi sola doğru gidiyor" dedi.

29.06.2020-11:57 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-12:04) İbrahim Hacıosmanoğlu: Yavru İstanbul Takımı Başakşehir'i Şampiyon Yapmak İstiyorlar
Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 27. hafta oynanan Başakşehir- Alanyaspor maçında Akdeniz ekibinin futbolcusu Bakasatas'ın, boş kaleye gol atmadığını belirterek şunları söyledi:

BAKASETAS BOMBOŞ KALEYE TOPU ATMADI

"Maç 0-0… Cisse sağ taraftan topu o bize ceza sahası dışından gol atma başarısı gösteren arkadaşa (Bakasetas) çıkartıyor. Kale karşısında bomboş, topa vurmuyor. Yengeç gibi sola doğru gidiyor. Kaleci kapatsın, ondan sonra atayım kalecinin üzerine diye… Normal maçta bu pozisyonlar oluyor ama 1 hafta sonra aynı arkadaş Trabzonspor'a gol atıp Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i eliyormuş gibi seviniyorsa, bunda art niyet var. Kirli ilişkilerle yavru İstanbul takımı Başakşehir'e karşı bize ayak oyunları ile şampiyonluğu kaybettirirlerse bu camia bunu unutmaz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal