'Hüseyin'in Eleştirilmesini Anlamıyorum'

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesi yayıncı kuruluş yorumcusu Mehmet Demirkol, açıklamalarda bulundu.

01.02.2020-15:47 - (Son Güncelleme: 01.02.2020-15:43) 'Hüseyin'in Eleştirilmesini Anlamıyorum'

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesi yayıncı kuruluş yorumcusu Mehmet Demirkol, açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Geçen hafta Trabzonspor'un maçının ertelenmesi aleyhlerine oldu. Fenerbahçe'nin zorlu maçlara alışkanlık derecesi, Trabzonspor'un önünde şu an. Trabzonspor, 35 günlük bir aradan geliyor.

Trabzonspor oyunu domine etmek isteyecektir. Elinizde Mikel, Sosa, Ndiaye varsa domine etmeniz gerekir. Nwakaeme yoksa daha da domine etmeniz gerekir. Fenerbahçe buna nasıl cevap verecek? Ersun hocanın 'Dakika 1, haydi basalım!' diyeceğini düşünmüyorum.

Hüseyin'in bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum. Daha 1-1.5 sene olmuş, bir sakin. Savunma oyuncuları hata yapa yapa olgunlaşacak. Hiç kolay değil, şu anda stoper oynamak dünyanın en zor işlerinden biri.

Ndiaye'nin asıl katkısı, yanındaki oyuncuya nefes aldırmak olacak. Bunu yapabilirse zaten Trabzonspor'un aradığı oyuncu olduğunu söyleyebiliriz.
Luiz Gustavo yeni bir seviye koyuyor orada. Merkez oyuncusu olarak belki de Fenerbahçe'ye gelmiş en iyi oyuncu olarak adlandırılacak. Ozan, durmuyor.

Bir anda başka bir oyuncuya dönüştü adam.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.







DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal