Hürser Tekinoktay Seçimin İptalini İstiyor

Beşiktaş'ta dün gerçekleşen seçimi Fikret Orman'ın kazanmasının ardından diğer aday olan Hürser Tekinoktay, seçimin iptali için dava açacaklarını açıkladı.

13.05.2019-17:53 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-17:49)

Beşiktaş'ın dün gerçekleştirdiği Olağan Seçimli Genel Kurul’da Fikret Orman tekrardan Başkan seçildi. Karşı aday olarak çıkan Hürser Tekinoktay, seçimin iptalini isteyeceklerini açıkladı.

Hürser Tekinoktay yaptığı açıklamada usulsüzlük olduğunu dile getirerek, '640 kişi Fikret Orman yerine beni tercih etmiş olsaydı, ben kazanmış olacaktım. Burada dikkat edilmesi gereken nokta özellikle 17. sandık. Bu sandıkta Metal İş Sendikası ve diğer sendikaların üyeleri oy kullandı. Baktığımız zaman cumartesi günü bu kişiler İstanbul’a getirilmiş, konaklamalarını yapmış, pazar günü de oy kullanmak için salona gelmişler.  Bazıları Galatasaray taraftarı, Ankaragücü taraftarı ve bunlar fotoğraflarla ortaya çıkarıldı' dedi.

Dava açacaklarını söyleyen Tekinoktay, 'Önümüzdeki günlerde başvuruyu yapacağız. Amacımız başkan olmak değil, Beşiktaş başkanını Beşiktaşlılar seçsin istiyoruz. Hem seçimin iptali için başvuruda bulunacağız ve hem de Denetim Kurulu Başkanı ve Üyeleriyle ilgili suç duyurusunda bulunacağız' şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal