Hulk Hogan’dan Şok Coronavirüs Açıklaması!

Efsane Amerikan güreşçisi Hulk Hogan, coronavirüsü salgını ile alakalı şok paylaşımda bulundu.

09.04.2020-12:20 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-12:12) Hulk Hogan’dan Şok Coronavirüs Açıklaması!

ABD’li dünya çapında bilinen World Wrestling Entertaintment (WWE) güreşçisi Hulk Hogan’ın coronavirüsü ile alakalı Instagram’da paylaştığı yazı, eleştirilere sebep oldu. Coronavirüsü Tanrı’nın gönderdiği bir ceza olarak ifade eden Hulk Hogan, virüsü Tevrat’ta bulunan ‘Mısır belalarıyla’ benzetti. Efsane güreşçi attığı mesaj sonrasında topa tutuldu.

Kişisel Instagram hesabından coronavirüsü ile alakalı bir paylaşım yapan Hulk Hogan, açıklamasında “Üç kısa ayda tıpkı Mısır belalarında yaptığı gibi, Tanrı ilahlaştırdığımız her şeyi aldı” vurgusu yapan Hulk Hogan, yazısının kalanında belki aşıya da gerek olmadığını dile getirdi.

İşte Instagramda eleştirilere sebep olan Hulk Hogan’ın paylaşımı:

“Üç kısa ayda tıpkı Mısır belalarında yaptığı gibi, Tanrı ilahlaştırdığımız her şeyi aldı. Tanrı dedi ki: ‘Sporculara tapmak istiyorsunuz, ben stadyumların kapısına kilit vuracağım. Müzisyenlere tapmak istiyorsunuz, ben kültür merkezlerini kapatacağım. Oyunculara tapmak istiyorsunuz, ben sinema salonlarını kapatacağım.

Beni ismimle çağıran insanlarım kibirlerini kırıp, dua edip suretimi bulmaya çalışır ve kötü yoldan dönerse, o zaman cennetten işitirim ve günahlarını affederek ülkelerine şifa veririm.

Belki de aşıya ihtiyacımız yok, belki de bu zamanı dünyevi meşguliyetlerden soyutlanmak için harcamalıyız ve dünyada asıl önemli olan TEK şeye, İsa'ya odaklandığımız kişisel uyanışa ihtiyacımız var.”

IRKÇI YORUMLARI NEDENİYLE ATILMIŞTI

İsmi WWE'nin Onur Listesi'nde bulunan Hulk Hogan, dünyada en çok bilinen güreşçilerden biri olarak tanınıyor. 66 yaşındaki Hulk Hogan, 2015 senesinde kızının sevgilisine söylediği ırkçı açıklamalardan dolayı WWE’den atılmıştı.

Irkçı söylemleri ortaya çıkan Hulk Hogan, “Benim için böyle saldırgan bir ifade kullanmak kabul edilemez. Bunun için hiçbir bahanem yok” ifadesini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal