Hulk Heyecanı Sürüyor!

Süper Lig'de devre arasını lider tamamlayan Beşiktaş, transfer dönemini boş geçmeyip takıma mutlaka takviye yapmak istiyor. Tüm imkanlarını zorlayarak Hulk transferine yönelen siyah beyazlılar mutlu sona çok yakın.

28.01.2021-11:31 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-11:43) Hulk Heyecanı Sürüyor!

Transfer döneminin ilk günlerinde Hırvat golcü Mario Mandzukic transferi için yoğun mesai harcayan Beşiktaş yönetimi oyuncu ile yaptığı görüşmeler olumlu geçerken imza aşamasına gelinmişken Mandzukic transferine İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın dahil olması sonrasında transferi gerçekleştirememiş ve oyuncu Milan ile sözleşme imzalamıştı.

Devre arası transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Mario Mandzukic transferinde oldukça fazla vakit kaybeden Beşiktaş yönetimi transferdeki yeni hedefini belirledi. 

Brezilyalı yıldız oyuncu Hulk transferine yönelen Beşiktaş, oyuncu ile ilk temasları kurmuş ve yarım dönem için oyuncuya 1 milyon euro + bonuslar teklif etmişti. 

Hulk için yapmış olduğu ilk teklif olumsuz sonuçlanan Beşiktaş özellikle Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın transferi çok istemesi nedeniyle oyuncu ile tekrardan temasları kurdu. 

Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş'ta oynama fikrine sıcak bakması üzerine bir teklifte daha bulunan siyah beyazlılar teklifini yükselterek ciddiyetini belli etti.,

1.5 yıllık sözleşme için Hulk'a 3 milyon euro garanti ücret + bonuslar olacak şeklinde bir teklif sunan Beşiktaş yönetimi oyuncudan olumlu görüş alıp kendisinin vereceği son kararı beklemeye koyulmuştu. 

Hulk ile eski takım arkadaşı olan Beşiktaşlı Josef de Souza, sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir canlı yayın sırasında, ' Hulk benim arkadaşım, gelmesini çok isterim. Onu Beşiktaş'a çağırdım. Eminim gelirse bize güç katacaktır ama gelmezse de zaten güçlü bir takımız. ' ifadelerini kullandı. 

Brezilyalı yıldız oyuncunun temsilcisi Nuno Ferreira ise Hulk'un Beşiktaş transferi ile ilgili, ' Hulk Türkiye'yi çok seviyor. Ligdeki rekabeti, taraftarın futbola olan tutkusunu çok seviyor. Orada oynama fırsatı oldu ve atmosfere aşık oldu. Önümüzdeki birkaç saat, belki de birkaç gündem oyuncumla birlikte bir karar vereceğiz. ' yorumunda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal