Hulk Gemileri Yaktı! Süper Lig’e Geliyor

Gelecek sezonun transfer hazırlıklarına devam eden Galatasaray'ın gündemindeki yıldızlardan Hulk, Shanghai SIPG ile kontrat yenilemek istemediğini ve Çin'den gitmeye karar verdiğini duyurdu.

15.07.2020-15:43 - (Son Güncelleme: 15.07.2020-15:40) Hulk Gemileri Yaktı! Süper Lig’e Geliyor

Gelecek sezonun transfer hazırlıklarına devam eden Galatasaray'ın Shanghai SIPG’de top koşturan Hulk ile ilgilendiği iddia ediliyordu ki yıldız oyuncunun tarafında flaş bir olay yaşandı. Deneyimli futbolcu, takımı Shanghai SIPG ile olan sözleşmesini uzatmayacağını aktardı ve Çin'den gelen başka teklifleri de kabul etmeyerek ülkeden gitmek istediğini duyurdu.

Globo Esporte'ye açıklamalarda bulunan Hulk, 'Sözleşme yenilemek istemediğimi söyledim. Şimdi birkaç ülkeden teklifler var. Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden, Brezilya'da şampiyonluk yarışı veren harika kulüpler var. Çin'den de var ama artık burada oynamak istemiyorum. Çalışmalarını sürdürüyorum ve en iyi seçimi yapmayı, fiziksel olarak iyi olmayı temenni diliyorum' şeklinde konuştu.

Bu zamana kadar transferlerinde önemli olan bir gücü de devre dışı bıraktığını kaydeden Brezilyalı futbolcu, 'Para faktörünü ön plana koymuyorum. Doğrudan nerede daha mutlu olacağımı düşünüyorum. Zamanım var ve temsilcilerimi dinliyorum. Henüz hiçbir şeye karar vermedik. Kesin olan şudur ki Aralık ayında serbest kalacağım' ifadelerini kullandı.

Hulk'un değerlendirmeleri sonrası Brezilya medyası, futbolcuyla ilgilenen takımları açıklarken adı net şekilde geçen tek kulüp Galatasaray oldu. 33 yaşındaki futbolcuya daha önce görev yaptığı Rusya ve Portekiz'den ilgi olduğu söylenirken Galatasaray'ın da transfer etmek istediğine dönük cümlelere yer verildi.

Yıldız futbolcu için ülkesi kulüplerinin de devrede oldukları aktarılıyor. Hulk'un 33 yaşında ülkesine geri dönmeye olumlu bakabileceği de gelen bilgiler içerisinde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal