Hugo Rodallega Trabzonspor'a Veda Mı Ediyor?

Trabzonspor ile Kolombiyalı forvet oyuncusu Hugo Rodallega’nın yolları ayrılıyor…

14.05.2018-11:20 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-11:21) Hugo Rodallega Trabzonspor'a Veda Mı Ediyor?

Trabzonspor’un Akhisarspor'dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı Hugo Rodallega, bu sezon istenilen katkıyı sağlayamadı.

Sezon başında Burak Yılmaz’ın transfer edilmesinin ardından ilk 11’deki yerini kaybeden 32 yaşındaki oyuncu ile sezon sonunda yolların ayrılacağı öğrenildi. Bordo mavili ekiple gelecek sezonun sonuna kadar kontratı devam eden Rodallega, yaz transfer dönemi için takım arayışlarına başladı.

Kolombiyalı forvetin, bir süredir Deportivo Cali ile temas halinde olduğu belirtildi. Tecrübeli santrforun, Deportivo Cali yöneticilerine, kendisi açısından transferde bir sorun yaşanmayacağını ancak transferinin gerçekleşebilmesi için bordo mavililerin yöneticileriyle pazarlık masasına oturmaları gerektiğini söylediği bildirildi.

Ülkesinin takımı Cali’ye, Trabzonspor yönetimi ile görüşmeleri gerektiğini ifade eden tecrübeli oyuncun, iki takımın anlaşması gerektiğini, aksi bir durumda bu transferin gerçekleşme ihtimalinin olmayacağını açık bir biçimde belirttiği öğrenildi. Sezon sonunda yönetimle bir görüşme yapacak olan Kolombiyalı yıldızın bonservisi konusunda kolaylık isteyeceği gelen haberler arasında…

Skorer

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal