Hugo Rodallega: 'Tabi Ki Gol Atmak İstiyorum'

Ziraat Türkiye Kupası rövanş karşılaşmasında Trabzonspor’u konuk edecek Denizlispor’da Kolombiyalı forveti Hugo Rodallega ilk karşılaşmada alınan mağlubiyeti hatırlatarak, sahaya sonucu terse çevirmek için çıkacaklarını aktardı.

22.01.2020-14:16 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-14:11) Hugo Rodallega: 'Tabi Ki Gol Atmak İstiyorum'
Hugo Rodallega açıklamasında Trabzonspor'un önceki karşılaşmada elde ettiği 2-0'lık sonuçtan dolayı sahaya avantajlı olarak çıkacağını fakat bu sonucu tersine çevirebilecek kalitede olduklarını söyledi.

Karşılaşma için çok çalıştıklarını söyleyen Rodallega, kendisi için takımın başarısının her daim önde geldiğini belirterek, "Bu konuda sorumluluk sahibi olduğumuzu biliyoruz. Evimizde oynayacağımızı da biliyoruz. Bu sonucu tersine çevirebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız çünkü böyle bir takımada kaliteye de sahibiz. Benim için takımın iyiliği ve başarısı her zaman ön plandadır. Sonrasında biz kendi hedeflerimize takım halinde ulaştığımızda, iyi çalıştığımızda ve iyi idmanlar yaptıktan sonra bireysel olan bütün hedeflere de ulaşmış oluruz. Tabi ki gol atmak istiyorum ama başkası atıp kazandığımızda da çok mutlu oluyoruz" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal