Horace Grant: 'Belgeselin Yüzde 90'ı Gerçeklikten Uzak'

'The Last Dance' belgeselinin hikaye anlatıcılarından biri olan Michael Jordan'ın eski takım arkadaşlarından Horace Grant, yapımı topa tuttu.

20.05.2020-17:08 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-17:05) Horace Grant: 'Belgeselin Yüzde 90'ı Gerçeklikten Uzak'

Michael Jordan'ın kariyerini anlatan ve büyük beğeniyle izlenip sosyal medyada olumlu yorumlar alan The Last Dance konuşulmaya devam ediyor.

Belgeselin içinde hikaye anlatıcı olarak bulunan Michael Jordan'ın eski takım arkadaşı Horace Grant, ortaya çıkan işten memnun olmadığını ifade etti. Grant, yapımın Jordan'ı daha iyi göstermek için kurgulandığını belirtirken, belgeselin yapımcı şirketlerinden birinin Jordan'a ait olduğunun da dikkat çekti.

"Takım arkadaşları olarak biliyoruz ki belgeselin yüzde 90'ı gerçeklikten uzak" şeklinde konuşan Grant, "Jordan'ın takım arkadaşlarına söyledikleri ve aldığı cevaplar belgeselde yok. Tabii buna belgesel denirse..." dedi.

Chicago Bulls'da yedi sene görev yapan Horace Grant, "Jordan beni kontrol edebileceğini düşündü ama ben de onun üzerine gittim ve yanıldı. Will Perdue, Steve Kerr ve genç Scott Burrell... Belki idmanlarda olanları anlarım ama onları itmek sağda solda üzerlerine yürümek ve yumruk atmak hiç de doğru değildi" diye belirtti.

Belgeselde Jordan'ın 'The Jordan Rules' isimli kitabın kaynağı olarak kendisini göstermesinden de bahseden Grant, "Yalan. Eğer benimle bir derdi varsa gelsin erkek gibi çözelim. Soyunma odası kutsaldır ve orada olanları dışarıya taşımam. Jordan beni hedef gösterdi" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal