Honore Gomis: ‘Bafetimbi Galatasaray'a Dönebilir’

Ümraniyespor'un Senegalli oyuncusu Honore Gomis, kuzeni Bafetimi Gomis'in Galatasaray'a geri gelme olasılığıyla alakalı açıklamalar yaptı.

29.04.2020-16:55 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-17:03) Honore Gomis: ‘Bafetimbi Galatasaray'a Dönebilir’

Ümraniyespor'un Senegalli oyuncusu Honore Gomis, kuzeni olan Bafetimi Gomis'in Galatasaray'a geri gelebileceğini ifade etti.

'İNŞALLAH SÜPER LİG'E ÇIKARIZ!'

Yeni tip coronavirüs zamanında evde antrenmanlarını devam ettirdiğini belirten Gomis, "Türkçe biraz var. Biraz biraz Türkçe konuşuyorum. Evde her zaman antrenmanlara devam ediyorum. İyi gidiyor. Çok iyi bir şekilde çalışıyorum. İnşallah tekrardan liglere döneceğiz. İnşallah Süper Lig'e çıkarız. Play-off şansımız devam ediyor. Evet ben de tekrardan lige dönmek ve futbol oynamak istiyorum. Ümraniyespor çok iyi bir takım. Ben de burada kendimi geliştirdim." şeklinde konuştu.

'GOMİS TEKRARDAN GALATASARAY'A DÖNEBİLİR!'

Kuzeni olan Bafetimbi ile devamlı görüştüğünü belirten başarılı oyuncu "Bafetimbi Gomis'le konuşuyorum. Arabistan'a gitti çünkü orada çok para var. Bafetimbi Gomis inşallah Türkiye'ye dönecek. Galatasaray'da tekrardan oynayabilir. Bu durum kesinlikle ihtimal dahilinde." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal