Hoffenheim'ın Sahibinden Coronavirüs Aşısı İddiası

Hoffenheim’ın sahibi Dietmar Hopp'un sahibi olduğu şirketlerden CureVac, Coronavirisü salgınına karşı aşı geliştirme projesinin son aşamasına geldiğini açıkladı.

16.03.2020-17:30 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-17:25) Hoffenheim'ın Sahibinden Coronavirüs Aşısı İddiası

CureVac'a Hopp ile beraber ortak yatırım yapan Florian van der Muelbe'nin yaptığı konuşmada, “Birçok aşıyı test etmeye başladık. Coronavirüs aşısını haziran ya da temmuz aylarında bulmayı umuyoruz. Yetkililerden yeşil ışık gelirse en kısa sürede insan üzerinde deneylere başlayacağız." şeklinde belirtti.

HOPP'TAN TRUMP'A CEVAP:'OLMAZ'

Welt Am Sonntag gazetesinde paylaşan habere göre; CureVac şirketi coronavirüs aşısı çalışmalarında sona yaklaştı. ABD Başkanı Donald Trump, CureVac'tan aşı konusunda yardımlarını istedi ve aşı araştırmalarına ABD'de devam etmelerini talep etti.

Dietmar Hopp ise Amerikalı yöneticilere, "İnsanlara yardım etmek istiyoruz. Ancak, bunu sadece belirli bir ülkedeki insanlar için yapmayacağız. Tüm dünyaya yardımcı olacağız." cevabını iletti.

ALMANYA'NIN TEPKİ ÇEKEN ADAMI

Dietmar Hopp, küçük bir amatör kulüp olan Hoffenheim'a yaptığı yatırım ve Hoffenheim'ı Bundesliga seviyesine getirmesi sebebiyle ligde birçok kulüp taraftarının tepkisini çekmişti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal