Hırvatistan’da Tarihi Başarı Çılgınca Kutlandı!

Hırvatistan'ın Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası yarı final karşılaşmasında İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek final bileti alması, ülke genelinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

12.07.2018-09:40 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-09:36) Hırvatistan’da Tarihi Başarı Çılgınca Kutlandı!

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Luzhniki Stadı'nda yapılan karşılaşmayı, şehir merkezlerine kurulan dev ekranlardan takip eden Hırvat taraftarlar, karşılaşmanın sona ermesiyle tarihi zaferi büyük bir coşkuyla kutladı.

Başkent Zagreb'deki Ban Jelacic Meydanı'nda bir araya gelen 10 binden fazla Hırvat taraftar, ellerinde Hırvatistan bayrakları ile milli takım lehine tezahüratlarda bulundu.

Zagreb'in dışında Dubrovnik, Split, Zadar ve Rijeka gibi büyük kentlerde de binlerce taraftar, tarihlerinde ilk defa Dünya Kupası'nda final oynamaya hak kazanan takımlarının zaferini doyasıya  kutladı.

Hırvatistan'ın dışında Bosna Hersek'te yaşayan Hırvatlar da milli takımlarının bu başarısının ardından otomobilleriyle konvoy oluşturup tezahüratlar yaptı.  Dünya Kupası tarihinde daha önce 1998’de üçüncülük başarısı kazanan Hırvatlar, ilk kez oynayacakları finalde pazar günü Fransa ile şampiyonluk mücadelesi verecek.









Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal