Hırvat Yıldız Veda Etti!

Rusya Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova’da forma giyen Hırvat futbolcu Vedran Corluka, milli takım kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.

10.08.2018-16:27 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-16:21) Hırvat Yıldız Veda Etti!

Hırvat futbolcu Vedran Corluka, milli takım kariyerine son verdi.

Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Fransa’ya mağlup olarak şampiyonayı 2. bitiren Hırvatistan'ın önemli oyuncularından biri olan 32 yaşındaki Vedran Corluka, Hırvatistan Milli Takımı'ndaki kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Tecrübeli futbolcu, Hırvatistan Futbol Federasyonu resmi sitesinde yer alan açıklamasında, "Hırvatistan formasını 2002 yılında ilk defa giydiğimde 16 yaşındaydım. O gün son derece gururlu hissetmiştim. Milli takım formasının kişisel kariyerime ne tür başarılar kazandıracağını tahmin edememiştim. Milli formama, 103 karşılaşmaya çıkmamdan sonra veda zamanı geldi. Teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Deneyimli savunma oyuncusu, takım arkadaşlarıyla birlikte sevinç ve hüzün dolu çok sayıda hatırası olduğunu vurgularken, "Milli takım formasıyla dünyayı gezdim. Büyük ve başarılı takımlara karşı mücadele ettim. Almanya, İspanya ve İngiltere karşısında galip gelmenin gururunu yaşarken, Türkiye, Meksika, Portekiz ve Rusya'ya yenilmenin üzüntüsünü hissettim." yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal