Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'e Tepki Çekecek Sözler

Futbol Yorumcusu Hıncal Uluç, Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim arasında yaşanan gelişmeleri yorumlarken Fatih Terim hakkında ortalığı karıştıracak ifadeler kullandı.

15.01.2021-00:27 - (Son Güncelleme: 15.01.2021-00:23) Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'e Tepki Çekecek Sözler

Fatih Terim için 'Galatasaray'ın maaş elemanıdır, başkanı da yıpratmaya hakkı yoktur.'diyen Uluç, 'Hem adamdan maaş al, hem böyle yap. Bu yok! Fatih Terim, bilinçli bir şekilde Mustafa Cengiz'i medyanın önüne atıyor. Yazık ettiği, kendisi. Hem Türk futbol tarihinde, hem Galatasaray'ın tarihinde altın sayfaları var, o sayfaları yok ediyor. Farkında değil, kendisine saygısı yok, kendisini yürekten sevenlere saygısı yok.'

'ALAÇATI OLAYINDAN BERİ BAMBAŞKA BİR FATİH TERİM VAR'

Bunları konuştuğum için ben üzülüyorum. Bu benim tanıdığım Fatih Terim değil, bu başka birisi. Alaçatı olayından beri bambaşka bir Fatih Terim var, o şoku atlatamadı, belki atlatmak için psikolojik desteğe ihtiyacı var.

Mustafa Cengiz'i alkışlıyorum, Ali Koç meydanı boş zannediyor, sallıyor. Mustafa Cengiz, boş olmadığını gösterdi. Hakkı da yok, haddi de değil lafı güzel laf. Herkes hakkını da haddini de bilecek, nerenin başkanı olursa olsun.

'FATİH TERİM, MUSTAFA CENGİZ'İN BAŞINI DERDE SOKTU'

Fatih Terim, Mustafa Cengiz'in başını derde sokmak için transferde isimleri verdi. Benim verdiğim isimleri açıklayarak menajerlere güç verdiğini söyleyen Terim, şimdi kendi açıklıyor. Neden? Çünkü limitler içinde bu adamların alınmasının imkansız olduğunu biliyor. Diyecek ki, 'Ben istedim, almadılar.' Fiyatları da yükseldi. Kimsenin talip olmadığı Onyekuru'nun kiralık fiyatını Avrupa'daki kulübü milyonlara çıkardı. Fatih'in başka amacı yok, tek amacı bu. Galatasaray, Fatih Terim'in umurunda değil. Olsa, böyle davranmaz, Ben Fatih'in hangi yollardan geçtiğini gayet iyi biliyorum, bu bambaşka bir Fatih.

Galatasaray'a sözüm bitiyor ne demek? Ben artık başka tekliflere de açığım diye ilan etmek. Galatasaray Başkanı'nı tehdit, Galatasaray'ı tehdit etmektir. Başkanlar, o kurumları temsil ederler.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal