Hıncal Uluç'tan Fatih Terim ve Galatasaray'a Sert Sözler!

SABAH Gazetesi'nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç bugünkü köşesinde Galatasaray'ı ve teknik direktör Fatih Terim'i sert sözlerle eleştirdi. İşte detaylar..

05.09.2019-10:28 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-10:23) Hıncal Uluç'tan Fatih Terim ve Galatasaray'a Sert Sözler!

Hıncal Uluç, Fatih Terim'in Galatasaray'da Türk oyuncuları oynatmamasını eleştirdi ve ayrıca hakemlerin Galatasaray'ın lehine kararlar verdiğini yazdı. İşte Uluç'un o sözleri...

MİLLİ TAKIMA OYUNCU VERMEDİ

Fatih Hocam, 2000 yılında UEFA Kupası'nı kaldırırken, "Tarih" yazmıştı. Türk futbol tarihinde benzeri olmayan bir "İlk"e imza atarak. 2019'da , bu defa Galatasaray tarihinde benzeri olmayan bir "İlk"e imza attı. Fatih Terim'in Galatasaray'ı tarihinde ilk defa Milli Takıma, tek, bir tek oyuncu bile vermedi. 2000 yılı Galatasaray'ının iskeletini kurduğu Milli Takım, 2002'de Şenol Güneş yönetiminde, Dünya Şampiyonluğu'nu kaçırarak üçüncü oldu.

GALATASARAY'I ŞAMPİYON YAPAN HAKEM EMEKLİ OLDU

Bu "Ayıplı" Hakemlerle bu lig gider mi, Alp Başkan?. Galatasaray bu hakem hediyesi 2 puanla, Şampiyon olur, ya da Şampiyonlar Ligi'ne giderse, ayıp olmaz mı?. Yazık olmaz mı, hakkı Mustafa Öğretmen tarafından gasp edilen takıma?. Geçen sene Galatasaray'ı Şampiyon yaptıkları için iki hakem emekli edilirken, bu yıl ayni sahnenin tekrar edilmesini Merkez Hakem Komitesi nasıl yorumluyor, bilen, anlayan var mı içinizde?. Bir şeyler dönüyor.. Benim tanıdığım, çok sevdiğim ve saydığım, dostum, kardeşim Zekeriya Alp, böylesine baş döndürücü bir dümenin "Kaptan"ı olmaz!. O zaman?

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal