Hikmet Karaman’dan Futbolculara Rest

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın Kayserispor maçı bittikten sonra oyuncularına ‘herkes aldığı paranın hakkını verecek’ sözleriyle rest çekmesi kulüpte büyük ses getirdi.

19.03.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-16:00) Hikmet Karaman’dan Futbolculara Rest

Sarı-kırmızılı taraftarlardan Karaman’a destek mesajları gelirken, tecrübeli hocanın Kayserispor karşılaşmasındaki performanslarından ötürü bazı topçuların ipini çekmeye hazırlandığı öğrenildi. Karaman, Kayserispor yenilgisi sonrasında yaptığı konuşmada, "Bugünün takımı değil bu. Oyuncular aldıkları paranın karşılığını verecekler. Bazı oyuncuların işine gelmiyor. Buradan çıkmak için her şeyimizi vermemiz lazım" şeklinde konuşmuştu.

Maçın devre arasında, yenilen gollere ve yapılan penaltı pozisyonlarına büyük tepki gösterdiği konuşulan Karaman’ın, kadroda yenilemeye gideceği ve bazı futbolcuları kulübeye çekeceği belirtiliyor.

Yaptığı konuşmayla futbolcularına ültimatom veren Karaman’ın geriye kalan karşılaşmalar öncesi takımda seferberlik ilan ettiği, fiziksel olarak ortaya çıkan kötü tabloyu değiştirmek için de ekstra çalışma programı yaptığı belirtiliyor.

Yeni Malatyaspor Hikmet Karaman idaresinde çıktığı 3 maçtan 1 puan aldı. Sarı-kırmızılılar ligin 27. haftasındaki Kasımpaşa ve 28. haftasındaki Göztepe müsabakalarını evinde oynayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal