Hikmet Karaman: 'Trabzon'a Başarılar Diliyorum'

Süper Lig 19. hafta erteleme karşılaşmasında ağırladığı Trabzonspor’a 3-1 mağlup olan BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik adamı Hikmet Karaman, maçı yorumladı.

12.03.2020-10:05 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-09:58) Hikmet Karaman: 'Trabzon'a Başarılar Diliyorum'
Süper Lig 19. hafta erteleme mücadelesinde evinde ağırladığı Trabzonspor’a 3-1 kaybeden BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik adamı Hikmet Karaman, "Bundan sonra oynayacağımız maçlar için ders çıkaracağımız nitelikte bir karşılaşma oynadık." dedi. Karaman, karşılaşmanın sonrasında yapılan basın toplantısında, fazla bir şey konuşmak istemediğini aktardı.

Şampiyonluk yarışında bulunan ve yukarıda bugüne kadar iyi savaşan Trabzonspor’un zengin de bir kadrosu olduğunu belirten Karaman, "Biz de küme düşmemeye oynayan, bu arada da 8 oyuncu eksiğiyle maça çıkan bir takımız. Tabii mağlubiyetten sonra bunlar benim için bir mazeret değil. Oyun içerisinde bazı şeyleri doğru yapabilseydik... Erken gol yedik, 10. dakikada 1-0, sonra frikik golü, 2-1’i yakaladık o ara biraz direnç gösterebilseydik, ayağımızdaki topu kaybettik, dönen top tekrar bize gol oldu." ifadelerini kullandı.

Karaman, 3-1 arkada kalmalarının ardından oyunu istedikleri hale getiremediklerini söyleyerek şu sözleri söyledi:

"Bizi geliştiren, iyi bir takıma karşı hatalarını görebilen ve bundan sonra oynayacağımız maçlar için ders çıkaracağımız nitelikte bir karşılaşma oynadık. Aslında 1 veya 3 puan bizim için büyük bir joker olabilirdi çünkü hiçbir takım oynamıyor, bizim burada alacağımız puan veya puanlar büyük bir avantaj sağlayacaktı, bunu gerçekleştiremedik. Dolayısıyla artık hafta sonu diğer arkadaşların katılımıyla oynayacağımız maça odaklanıyoruz. Trabzon’a da başarılar diliyorum."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal