Hidayet Türkoğlu'ndan Shane Larkin Müjdesi!

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Shane Larkin'in menajerinin bugün Türkiye'ye geleceğini ve görüşmelerin güzel geçmesi halinde Shane Larkin'nin Milli formayı giyeceğini açıkladı.

04.01.2020-13:41 - (Son Güncelleme: 04.01.2020-13:34) Hidayet Türkoğlu'ndan Shane Larkin Müjdesi!
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türk vatandaşı olup, A Milli Basketbol Takımı'nda yer verilmesi düşünülen Shane Larkin konusunda yeni bir açıklama gerçekleştirdi.

Hidayet Türkoğlu, "Gerek ben gerekse ekibim Larkin ve menajeriyle girişimlerde bulunduk. Bugün menajeri Türkiye'ye gelecek. Kendisiyle bir görüşme yapacağız. Bu görüşme de olumlu giderse Larkin'i milli forma ile görürüz." sözlerini söyledi.

Türkoğlu, daha önce bu konudaki son sözü Ufuk Sarıca'nin söyleyeceğini aktarmış, Sarıca da Larkin'in milli kadroya dahil edilmesine olumlu baktığı söylenmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuyla alakalı, "Shane Larkin için vatandaşlık konusunda biz gereğini yaparız. Böyle başarılı bir basketçiyi milli takımımızda da görmek isteriz” demişti; Larkin'den ise, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benimle ilgili nazik düşünceleri için teşekkür ederim"sözleriyle cevap vermişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal