Hidayet Türkoğlu: 'Çalıştığımız Birkaç Senaryo Var'

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, coronavirüs sebebiyle ara verilen Basketbol Lig'ine ne olacağıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

04.04.2020-14:11 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-14:06) Hidayet Türkoğlu: 'Çalıştığımız Birkaç Senaryo Var'
TRT Spor'un canlı yayınına katılarak açıklamalar yapan Türkoğlu, çok tuhaf ve zorlu bir zaman geçirdiklerini vurgulayarak, "Tüm dünyanın cevabını bulamadığı süreci biz de yakından takip ediyoruz. Sayın Bakanımız ile görüşmemizde kendisine de durumlar anlattık. Bazı şeyler sadece bizlerle bağlantılı değil. Önemli olan bir an önce herkesin sağlığına kavuşması. Federasyon olarak bütün çalışmaları yapıyoruz. Çalıştığımız birkaç senaryo var. Bunları kulüplerimizle de paylaşacağız ve geri dönüş alacağız. En sağlıklı kararı vereceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Kolay bir süreç olmayacak. Ne kadar devam edeceğini de kimse bilmiyor." ifadelerini kullandı.

Türkoğlu, verecekleri kararlarla alakalı anlayış beklediklerini de belirterek, "Bu süreçte maalesef her yapacağımız olayda, değişiklikte herkesin mutlu olamayacağı durumlarla da karşı karşıya olabiliriz. İnşallah, insanlarımız, kulüplerimiz, camialarımız bu süreçte anlayışlı olur. Çoğu kararları da onlarla alacağız. İnşallah, bu süreci onlarla birlikte zararsız şekilde atlatırız." sözlerini söyledi.

Federasyon olarak bu zaman içersinde işlerini evden yürüttüklerini belirten Türkoğlu, yetkili makamların uyarılarının harfiyen yerine getirilmesini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal