Herkes Tatile Gitti, O Samandıra’da Antrenman Yapıyor!

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı sona ererken, devre arası tatilinde yabancı futbolcuların pek çoğu yurt dışına tatile çıktı. Fenerbahçe'nin bu yaz kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Michael Frey ise Türkiye'de kalarak Samandıra tesislerinde idman yaptı.

26.12.2018-17:53 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-17:50) Herkes Tatile Gitti, O Samandıra’da Antrenman Yapıyor!

Fenerbahçe’nin sezon başında İsviçre Ligi ekiplerinden FC Zürich’ten kadrosuna kattığı Michael Frey, sarı lacivertli ekibin Samandıra tesislerinde tek başına antrenmana çıktı. İsviçreli oyuncu o anları, Instagram hesabından paylaştı.

Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle yabancı oyuncuların büyük çoğunluğu tatil için yurt dışına ya da ülkelerine gitti. Ligin ilk yarısını 17. sırada kapatarak büyük bir hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe’nin İsviçreli forveti Michael Frey ise ülkesine gitmek yerine İstanbul'da kalarak yalnız başına antrenmanlarını sürdürüyor.

Yaz transfer döneminde İsviçre temsilcisi FC Zürich’ten 2,7 milyon euro bonservis bedeliyle kadroya katılan Frey, sezon başında kaçırdığı gollerle büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak daha sonra gösterdiği performansla taraftarın gönlünü kazanmaya başlayan 24 yaşındaki forvet, Giresunspor’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında sakatlanmıştı.

Sakatlık sürecini geride bırakan Frey, tatile gitmek yerine İstanbul’da kalarak sarı lacivertli ekibin Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde çalışmalara başladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal