'Her Zaman Şükretmen için Sebeplerin Vardır'

Beşiktaş’ın Fransız oyuncusu N'Koudou, coronavirüs salgını sonrasına dair açıklamalarda bulundu.

24.06.2020-16:13 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-16:10) 'Her Zaman Şükretmen için Sebeplerin Vardır'

Beşiktaş’ın Fransız yıldızı N'Koudou, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sürecine ilişkin açıklamalarda yaptı.

Siyah- beyazlı kulübün 25 yaşındaki oyuncusu N'Koudou, gündeme dair değerlendirmeler yaptı. yeni tip coronavirüs salgını süreci hakkında konuşan başarılı oyuncu, “İlk iki hafta İstanbul’daydım. Uçuşlar da tamamen kaldırılmıştı. Kulüpten de izin aldıktan sonra onlara yakın olmak için ailemin yanına gittim. Onların yanında olmak gerçekten de çok iyi geldi. O dönemde sahadan uzak olmak zordu ama elimizden geldiği kadar hepimiz bireysel antrenmanlar yaptık. Dediğim gibi o dönemde ailemle birlikte olmak önemliydi. Birbirimizi desteklemeye çalıştık ve fena geçmedi” ifadelerini kullandı.

'KARANTİNA DÖNEMİNDE KURAN OKUDUM'

Türkiye’ye geldiğinde yaşadığı 2 haftalık karantina sürecinden de konuşan N'Koudou, “İki hafta bizim için aslında hiç kötü geçmedi. Jeremain oradaydı, Boateng oradaydı, Adem oradaydı, Victor oradaydı. Tabi önce biraz başlarda garip geldi. Ama ben hiç yalnız kalmadım. Birlikte eğlenceli zamanlar da geçirdik. Önce biraz garipti ama yalnız olmayınca çok da zorlanmadım. Ben genelde Playstation oynadım. Çok dizi ya da film izlemedim. Bir de Ramazan dönemiydi. Oruç da tutuyordum, bazen Kuran okuyordum ya da dinliyordum” ifadelerini kullandı.

'HER ZAMAN ŞÜKRETMEN İÇİN SEBEPLERİN VARDIR'

N'Koudou, kendisinin sürekli gülerken görüldüğünün hatırlatılması üzerine, “Benim yetiştirilme şeklim böyle. Çocukluğumdan bu yana annem bana bunu aşıladı. Her zaman şükretmen için sebeplerin vardır. Nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan, insanlarla konuşabiliyorsan bence şükretmen için yeterli. Kaldı ki bizim durumumuz bundan da farklı. Sevdiğimiz işi yapıyoruz, futbol oynuyoruz. Futbol oynayarak para kazanıyoruz. O yüzden bazı şeyler için şükretmek lazım. Ben böyle yetiştirildiğim için hayata hep bu şekilde bakıyorum” şeklinde konuştu.

'SALGIN DÖNÜŞÜ ÇOK KOLAY DEĞİL'

Coronavirüs salgını devamına liglerin oynanmasının kendisini nasıl etkilediği ile alakalı N'Koudou, “Verilen ara daha önce hiç yaşanmamış bir durum olduğu için geri dönüşü de çok kolay değil. Hava gerçekten çok sıcak ama burada teknik ekip ve sağlık ekibi bize neler yapmamız gerektiğiyle ilgili bir liste çıkardı. Biz de elimizden geldiğince bunları yapmaya çalışıyoruz. Burada tabii vücudu hazır hale getirebilmen için iyi uyuman, iyi beslenmen, iyi dinlenmen gerekli. Çünkü yoğun antrenmanlar yapıyoruz. O anlamda bizim de üstümüze düşen önemli bir sorumluluk var. Biz de o sorumluluğu yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.

'GELİŞTİRMEM GEREKEN NOKTALAR VAR'

Yapılan iki karşılaşmadaki kişisel performansıyla alakalı yorumu sorulan N'Koudou, “Karantina döneminde sosyal medyada yaptığımız yayında da söylemiştim; şu anda geliştirmem gereken noktalar var. Bunları geliştirmeye çalışıyorum. Bu dönemi o anlamda bir fırsat olarak görüyorum. Bunlardan en önemlisi de aslında bitiricilikti. Bitiricilikle ilgili de bazı bireysel çalışmalar yaptım. Antalyaspor maçı tabii farklıydı, o maçta gerideydik. Rakip çok geriye yaslanmıştı, kolay değildi. Denizlispor maçında daha uygun bir oyun ve ortam vardı. Tabii ki gol atmak çok güzel, bana büyük bir mutluluk verdi ama en önemlisi takımın iyi bir oyunla, farklı bir skorla kazanmasıydı” yanıtını verdi.

DENİZLİ MAÇINDA ATTIĞI GOL

Denizlispor karşılaşmasında attığı gol ve teknik adam Sergen Yalçın’ın golden sonraki reaksiyonu sorulan başarılı oyuncu, “Tabi çok hızlı gelişti. Orada Adem’den bir pas geldi. Burak da ‘ikiye bir oynayalım’ dedi. Top da çok güzel bir yere düştü. Ben de sol ayağımla gerçekten güzel bitirdim. Aslında antrenmanlarda buna gerçekten çok çalışıyorum. Güzel olan tarafı o antrenmandaki çalışmanın karşılığını almış olmam. Ama top öyle bir yere gitti ki doğrusunu söylemek gerekirse ben de biraz şaşırdım. Tabi Sergen Hoca kariyeri boyunca bu gollerden çokça attığı için bence kendisi için çok garip bir şey değil. Hocanın böyle bir tepki vermesi güzel. İnşallah hocayı şaşırtmaya devam ederim. Golle ilgili bana mesaj atan çok kişi oldu. Denemek lazım. Çünkü böyle çok sıra dışı goller atabilmen için cesaret etmen lazım. Antrenmanda buna çalışır ve cesaret edersen bir şekilde karşılığını alıyorsun” şeklinde cümlesini sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal