'Hepimiz Albayrak'la Tokalaştık'

Futbol dünyasında coronavirüs (Coronavirüs Covid-19) kapan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak şokunu yaşıyor. Gözler Albayrak ile temas edenlere çevrildi.

23.03.2020-17:14 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-17:10) 'Hepimiz Albayrak'la Tokalaştık'
Futbol dünyasında coronavirüs (Coronavirüs Covid-19) kapan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak şokunu yaşıyor. Gözler Albayrak ile temas edenlere çevrildi.

Herkes 15 Mart'ta Türk Telekom Stadı'nda yapılan Galatasaray-Beşiktaş maçını aklına getirdi.

Derbiye Erdal Torunoğulları ve Efe Bezci haricinde, Beşiktaş yönetim ekibindeki diğer isimlerin hepsi karşılaşmayı protokol tribününde seyretti.

Konu ile alakalı görüşülen Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri, öncelikle üzüntülerini belirteren, Albayrak'a acil şifalar diledi.

Yöneticiler, "O gün Abdurrahim Albayrak da bizi karşılayanlar arasındaydı. Doğal olarak kendisiyle tokalaştık ve aynı ortamda bulunduk. Ancak herkes o gün sıkı şekilde dezenfektanlar kullandı. Buna rağmen bir sıkıntı oluşursa da yapılacak bir şey yok. Bundan ötürü kimse kimseyi suçlayamaz. Toplumsa bir olay. Umarız Aburrahim Albayrak en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Çok sevdiğimiz bir insan" diye konuştu. (Ajansspor)
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal