'Hem Rakibimiz, Hem Biz, Hem De Federasyon Maçın Yapılmasından Yana'

Demir Grup Sivasspor ile Fraport TAV Antalyaspor arasında yapılacak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşması için şehirdeki kar yağışının durumu bekleniyor.

13.02.2020-12:20 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-12:13) 'Hem Rakibimiz, Hem Biz, Hem De Federasyon Maçın Yapılmasından Yana'
Demir Grup Sivasspor As Başkanı Faruk Taşseten, "Hem rakibimiz, hem biz, hem de federasyon maçın oynanmasından yana" sözlerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında bu akşam saat 19.15'te oynanacak mücadele için bekleyiş devam ediyor. Kar yağışının sürdüğü, stadyuma ulaşımın dahi zor olduğu havada sabah saatlerinde stadyuma gelen Federasyon temsilcileri ve 2 kulübün yetkilileri inceleme yaparak eşgüdüm toplantısı yaptı. Alttan ısıtmaya karşın kar birikintisinin oluştuğu zeminin temizlenebilmesi için süren kar yağışının durması bekleniyor. Saat 16.00 civarında sona ermesi beklenen yağışla beraber sıyırma yöntemi ile zemin temizlenerek karşılaşmaya hazır hale getirilecek.

Sivasspor Asbaşkanı Faruk Taşseten, Federasyon üyeleri ile toplantı gerçekleştirip durumu değerlendirdiklerini vurgulayarak, "Yaptığımız toplantı sonucunda, bizler de oynanmasını istiyoruz. Bu maç nasıl olsa oynanacak. Sıkışık maç programı kalmaması açısından da oynanması yönünde biz de istiyoruz, Antalyaspor da istiyor. Yoğun bir yolculuk yaptılar, sıkıntılı geldiler. Sivas'a inemeyip, Kayseri'ye gittiler. Onlar da oynanması yönünde görüş bildirdi. Futbol Federasyonu ve hakemlerimiz de biz de oynanmasını istiyoruz. Yalnız oynanması için karın durması gerekiyor. Sahaya makine sokamadığımız için mecbur sıyırma yöntemi ile arkadaşlarımız kısa bir süre içerisinde temizleyecekler. Karın durmasını bekliyoruz. Önemli olan kazasız belasız maçın tamamlanması. Oynanması için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Ertelenme istemediklerini vurgulayan Taşseten, "Ligi başlıyor. Yarın ilk maç var. Sanmıyorum erteleme olacağını. Muhtemelen kar duracaktır. Saat 16.00 gibi karın durmanı bekliyoruz. Federasyon maç saatini 19.15 olarak belirlemişti" dedi.

Teknik Adam Rıza Çalımbay'ın karşılaşma günü ve saatleriyle alakalı yaptığı ikazlarda haklı çıktığının sorulması üstüne, "Biz çarşamba veya Salı günü oynanmasını istemiştik. İklim şartları ortada. Artık konuşmak anlamsız olacak. Her şart altında artık bir an önce oynayıp maçı tamamlamak ve yarı finale adımızı yazdırmak istiyoruz" dedi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal