Hazard: Real Haricinde Başka Bir Kulüp İçin Ayrılmazdım

Chelsea'den 100 milyon euro bedelle Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard, takımdan ayrılış süreci hakkında önemli açıklamalar yaptı.

08.06.2019-16:59 - (Son Güncelleme: 08.06.2019-16:52)

Chelsea'den ayrılarak 100 milyon euro bedelle 5 yıllığına Real Madrid'e transfer olan Belçikalı yıldız topçu Hazard, İngiliz kulübünden ayrılığına ilişkin yaptığı açıklamalarda, oldukça zor bir karar vermek zorunda kaldığını kaydetti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Başka bir kulüp için Chelsea'yi bırakmazdım"diyen Hazard, Chelsea'den ayrılmanın kariyerinin en büyük ve en zor kararı olduğunu söyledi.

Eden Hazard sözlerine açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:

"Chelsea'de geçirdiğim her andan memnundum ve bir an dahi ayrılmayı düşünmedim. Real Madrid haricinde başka bir kulüp için ayrılmazdım. İster ABD, Sunderland'de, ister Stamford Bridge'de bir Salı akşamı ya da Rusya'da bir Perşembe akşamı olsun beni desteklediniz, futbol oynamayı ve kendim olmayı her zaman teşvik ettiniz. Chelsea ve özellikle Chelsea taraftarları benim için her zaman özel olacak. Gelecek sezon ilk işim Chelsea'nin maç sonuçlarına bakmak olacak. Umarım gelecek sezon ve bundan sonra her sezon Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile karşılaşırız"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal