Hayrullah Mert Akyüz'den Flaş Levent Şahin İtirafı

TFF 2. Lig takımı Tuzlaspor'da top koşturan Hayrullah Mert Akyüz, liglere ara verilmesi ve eski ekibi Adanaspor hakkında flaş açıklamalar yaptı.

04.04.2020-13:49 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-13:37) Hayrullah Mert Akyüz'den Flaş Levent Şahin İtirafı
TFF 2. Lig takımı Tuzlaspor'da top koşturan Hayrullah Mert Akyüz, liglere ara verilmesi ve eski ekibi Adanaspor hakkında flaş açıklamalar yaptı. Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayınına katılan Hayrullah Mert Akyüz, "Koronavirüs nedeniyle liglere ara verildi. Bu süreçte kendimi karantina altına aldım. Bireysel olarak antrenmanlarımı yapıyorum. Fakat ligler başlamadan önce futbolculara 2-3 haftalık kamp programı uygulanmalı. Çünkü sakatlık sorunu oluşabilir." dedi.

'Levent Şahin'in istediği isimler alınsaydı Adana, Lig'deydi'

2016 senesinde A Milli Takıma kadar çıkan ve Adanaspor'la Süper Lig'de oynayan Hayrullah, Adanaspor ekibi hakkında ise "Adanaspor'da 1. Lig'de şampiyonluk yaşadım. Süper Lig'de de mücadele ettim. Süper Lig'de o sezon Levent Şahin'le birlikte iyi bir hava yakalamıştık. O dönem devre arasında Levent Hoca'nın istediği transferler yapılsaydı; Adanaspor şu anda bu durumda olmaz ve Süper Lig'de kalıcı olurdu. O dönem Levent Hoca, Fatih Terim'in Adana futbolu ve Türk futbolu için çok önemli bir projesiydi. Şu anda kendisi Galatasaray 'da Fatih Hoca'nın ekibinde birinci yardımcı hem kaliteli bir insan hem de saygı duyulacak bir hocadır." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal