'Hayallerimi Hala Kağıtlara Yazıyorum'

Trabzonspor’dan Fransa’nın Lille takımına transfer olan Milli oyuncumuz Yusuf yazıcı, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

07.03.2020-09:23 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-09:18) 'Hayallerimi Hala Kağıtlara Yazıyorum'

İkisi de benim için çok değeridir. Kişiliğimin, hayata bakışımın şekillenmesinde çok büyük payları vardır. Özellikle anneannemle çocukken çok vakit geçirdim. Baş başa kalmaktan, sohbet etmekten çok zevk alırdık. Tartışmasız anneannem. Ondan her işi layıkıyla yapmayı, çok çalışmayı, tuttuğunu koparmayı ve zor şartlardan bıkmamayı öğrendim.

"ANNENANNEM BENİ BÜYÜTTÜ"

16 yaşıma kadar bütün yaz tatillerimi anneannemle geçirdim. Yaylaya giderdik, ineklerimiz vardı. Sabahtan akşama kadar ineklerle ilgilenir, akşam da sobanın başında yemeğimizi yer, sohbet ederdik. Aramızda çok yaş farkı vardı ama her seferinde konuşacak ortak bir şeyler bulurduk. Hayattan konuşurduk. Basit şeyler gibi görünürdü ama her cümlesinin içinde bir hayat dersi vardı. Ne zaman şehre dönsem, yaz tatilinin gelmesini iple çekerdim. Hatırlıyorum, bir sene yaylaya geç gitmiştik. Yaylaya geç gittiğin zaman diğer inekler, sizin ineklerinizi aralarına kabul etmek istemez.

"TAKIM ÇALIŞMASI ANTRENMANLARI YAPTIK"

Alan paylaşılmıştır çünkü. Orada sana düşen hır gür çıkarmadan inekleri birbirleriyle anlaştırmaktır. Ben bu taktiklerin hepsini anne annemden öğrendim mesela. Bir nevi takım çalışması eğitimi.

"HER ZAMAN HAYAL KURUYORUM"

Çocukken bile hayalleri kurar, kağıtlara yazar, gerçekleştirmek için çalışırdım. Aradan yıllar geçti ama bu özelliğim hiç değişmedi. Hala yazıyorum. Ama söyleyemem. Söylersem büyüsü kaçar.

"RONALDİNHO İZLERKEN ZEVK ALIYORDUM"

Biraz nostaljik bir cevap olacak ama Ronaldinho’yu izlemekten çok zevk alırdım. O zaman çocuk gözüyle bakıyoruz tabii. Şimdi her maçı profesyonel gözle izlediğimden bir bakıma hepsini rakip olarak algılıyor insan. O çocukluktaki saf hayranlık hissi de değişiyor.

"MİLLİ TAKIM OLARAK İYİ OYUNCULARDAN KURULUYUZ"

Biz iyi bir takımız, iyi bir enerjimiz var. Her şeyden önce mutlu bir takımız. Turnuvaya renk katacağımızı, oynadığımız futbolla güzel etkiler bırakacağımızı düşünüyorum. Türk Milli Takımı’nın olduğu her yerde hedef hep en yukarısıdır. Umarım grup maçlarındaki performansımızın da üzerine koyarak Milli Takım tarihimizde yıllar sonra anlatılacak bir başarı hikayesine imza atabiliriz.














DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal