'Hayalini Kurduğumuz Şampiyonluğa Ulaşabiliriz'

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Süper Lig’deki şampiyonluk şansını değerlendirdi.

21.02.2020-16:00 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-15:35) 'Hayalini Kurduğumuz Şampiyonluğa Ulaşabiliriz'

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Süper Lig’deki şampiyonluk şansını değerlendirdi.

Ligin ilk yarısında göstermiş olduğumuz performans takımımızı lider tutmaya yetti. İlk yarıda puanlar aldığımız aynı takımlarla oynayacağımız karşılaşmalar var. Eğer biz birlik ve beraberlik içinde omuz omuza, şehrimizin bütün dinamikleriyle, taraftarımızla, teknik heyet, yönetim ve futbolcu kardeşlerimizde bu davaya inan ve mücadele gösterirsek tekrar liderliği yakalayıp hayalini kurduğumuz şampiyonluğa ulaşabiliriz.

Bugün oynayacağımız Alanyaspor maçını bir milat olarak görüp, arzu ettiğimiz, hayalini kurduğumuz şampiyonluk için mücadele etmek zorundayız. Şimdiye kadar şampiyonluktan bahsetmiyorduk ama artık liderlik stresi de yok. Önümüzde bir şampiyonluk hedefi var. Sonuca ulaşırız, ulaşmayız onu Allah bilir ama biz bu mücadeleyi vermek zorundayız. Bu hepimizin yükümlülüğü.

Ligi ilk yarıda lider olarak kapatan bu takımımızdı. Bu kadromuz çok değerli futbolculardan oluşuyor. Birçok oyuncumuzun taliplisi olmasına rağmen, biz futbolcularımız göndermedik. Şampiyonluk için önemli oyuncularımızı satmayı düşünmedik. Bu puanları toplayan oyuncuları yedek bırakacak transferler yapmış olsaydık, düzen bozulabilirdi.

Onlardan daha iyi oyuncuları almak bize pahalıya patlayabilirdi. Dolayısıyla eski ve yeni oyuncular arasında çok önemli fiyat farkı söz konusu olabilirdi. O da takımımız içindeki ahengi ve maaş kriterlerini bozar. 4 tane transfer yaptık. Bunların hepsi takıma katkıda bulunabilecek oyuncular.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal