Hatayspor'da Koronavirüs Yüzünden Tesisler Kapatıldı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Hatayspor'da 11 futbolcu, teknik direktör Ömer Erdoğan ve 1 kulüp çalışanının koronavirüs testleri daha pozitif çıktı. Kulüpte tesislerin boşaltıldığı, yeni önlemler çerçevesinde tesislerin kısa süreliğine kapatıldığı açıklandı.

16.10.2020-18:40 - (Son Güncelleme: 17.10.2020-02:14) Hatayspor'da Koronavirüs Yüzünden Tesisler Kapatıldı

'19 KİŞİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI'

Geçtiğimiz günlerde yapılan 2 test sonucunda 6 futbolcusunda korona virüs tespit edilen Hatayspor'da bugün sayı 19'a çıktı. Bugün yapılan testler neticesinde 11 futbolcunun yanı sıra 1 kulüp personeli ve Teknik Direktör Ömer Erdoğan'da da bulgular pozitif olarak saptandı. Ajansspor'da yer alan habere göre ise Hatayspor'da tesisler boşaltıldı.

Hatayspor'un hafta sonu Erzurumspor'la oynaması beklenen maça çıkıp çıkamayacağı konusu hala belirsizliğini sürdürmekte.

'HATAYSPOR AÇIKLAMA YAPTI'

Kulüpten yapılan açıklamada, 'Bu sabah yapılan COVID-19 testlerinde, 6 futbolcumuza ilaveten 11 futbolcumuzun, Teknik Direktörümüz Ömer Erdoğan'ın ve bir kulüp personelimizin COVID-19 testi pozitif çıkmış olup, toplamda 17 futbolcumuzda COVID-19 virüsüne rastlanmıştır.' denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal