Hatayspor'da Hedef Süper Lig!

TFF 1. Lig'de en yakın rakibinin 6 puan üstünde 1.'liğini sürdüren Hatayspor, şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmanın peşinde.

31.01.2020-14:17 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-14:06) Hatayspor'da Hedef Süper Lig!
TFF 1. Lig'de en yakın rakibinin 6 puan üstünde lider olan Hatayspor, ligdeki konumunu koruyup süper lige çıkmayı planlıyor.

Teknik adam Bayram Toysal, AA basın mensubuna yaptığı konuşmada, ligdeki durumları açısından ellerinde iyi bir şans olduğunu aktardı.

Amaçlarına doğru net bir şekilde ilerlemeyi devam ettirdiklerini vurgulayan Toysal şöyle konuştu:

"Bu işi garantileyene kadar bize rahat nefes almak yok. Elimizdeki bu fırsatı diğer takımlara vermek istemiyoruz. Alttan gelen takımların sıralaması bizim için çok önemli değil. Önemli olan yukarıdaki yerimizi sağlamlaştırmak. Sağlamlaştıracağız ki ilerleyen haftalara biraz daha derli toplu, puan anlamında sıkıntısı olmayan bir takım hüviyetinde girebilelim." 

"Bu birlikteliğimizin devam etmesi halinde hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum."

"Bizi çok ciddi bir şekilde etkilemeye çalışıyorlar. Alttan gelen takımların oynadıkları oyun, hakem faktörleri... Bunların ilerleyen haftalarda daha çok göz önünde olacağı bir ortamın içine gireceğiz. Biz, ligin ikinci yarısına iyi başladık. İlk maçta deplasmanda Altınordu ile ardından sahamızda Menemenspor ile karşılaştık. İki maçta aldığımız dört puan hedef anlamda bize yeterli görünüyor şu an için. Ligin ikinci yarısına iyi başladığımıza inanıyoruz. Sonuçta şu an yine puan farkı devam ediyor. Kaybetmediğimiz sürece biz bu ligi en iyi yerde bitireceğimizi biliyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal