Hatayspor Koptu Geliyor!

Fanatik Gazetesi spor yazarı ve yorumcusu Ömer Necati Albayrak, TFF 1. Lig’de zirvede yer alan Hatayspor’un performansını değerlendirdi.

26.02.2020-10:33 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-10:40) Hatayspor Koptu Geliyor!

Fanatik Gazetesi spor yazarı ve yorumcusu Ömer Necati Albayrak, TFF 1. Lig’de zirvede yer alan Hatayspor’un performansını değerlendirdi.

Alanyaspor’u 1. Lig’e taşırken finalde Hatayspor’un hayallerini yıkmıştı Mehmet Altıparmak yıllar önce... Geçen sezon da Gazişehir’in tarihinde ilk kez Süper Lig biletini almasını sağlarken üzdüğü taraf yine Hatay’dan başkası değildi. Bayram Toysal yönetiminde sendeleyen, ne yaptığını bilmez bir takıma dönüşen Akdeniz ekibinde, yönetim sezon sonuna doğru yine bir Mehmet Altıparmak şoku yaşamamak için takımı deneyimli hocaya emanet etti.

Nitekim karşılığını da derhal almayı başardı. Geçen hafta deplasmanda Eskişehirspor’u tek golle deviren Bordo-Beyazlılar, dün de ateş hattından uzaklaşma mücadelesi veren Osmanlıspor’a karşı aynı tarifeyi uyguladı. Altıparmak’ın takımı Osmanlıspor’u 10. dakikada Yusuf’un attığı golle 1-0 mağlup etti.

Mirkan’la girdiği iki net fırsattan da yararlanamayan Hatay, farkı kaçırırken puanını 48’e yükselterek hafta içi mesaisini kayıpsız kapatmayı başardı. İsmet Taşdemir’in çalıştırdığı Osmanlıspor ise 21 puanda kalarak sıkıntılı bölgeden uzaklaşma şansını ilerleyen haftalara bırakmak zorunda kaldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal