Hatayspor Denizli Deplasmanından 3 Puanla Dönüyor

Süper Lig'in 19.hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 2-0 ile geçerek 3 puanın sahibi oldu.

17.01.2021-16:39 - (Son Güncelleme: 17.01.2021-16:39) Hatayspor Denizli Deplasmanından 3 Puanla Dönüyor
Denizli Atatürk Stadyumu'nda saat 13.30'da oynanan karşılaşmada alt sıralardan kurtulmak isteyen Denizlispor mutlak galibiyet beklerken Hatayspor ise üst sıralara doğru tırmanışını devam ettirmek istiyordu.

Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan ekip Yukatel Denizlispor'du Recep Niyaz, Sacko ile gol pozisyonlarından yararlanamazken Hatayspor ise ilk yarıda daha etkisiz gözüken taraftı. Denizlispor ilk yarıda kurmuş olduğu baskıdan gol çıkaramayınca gol sesi çıkmadı ve iki soyunma odasına beraberlikle gitti.

İkinci yarıda bambaşka bir Hatayspor sahadaydı. İkinci yarının ilk dakikalarında henüz dakikalar 47'yi gösterirken Hatayspor'lu Traore'nın sert şutunda direkten dönen topu sonrasında ters bir dokunuş yapan Muhammet Özkal topu kendi ağlarına gönderdi. Bu golle bilrikte Atakaş Hatayspor 1-0 öne geçerken konuk ekip baskılı oyununa golden sonrada devam ediyordu.

Denizlispor konuk ekip Hatayspor'un baskısına karşı kontra atakklar ile fırsat yakalama düşüncesinde olsada Hatayspor savunmada hata yapmadı. Baskılı oyununa devam eden Hatayspor dakikalar 78'i gösteriken Diouf'un penaltı golüyle ağları havalandırıp skoru 2-0'a getirdi.

Mücadelede son onlara doğru yaklaşılırken Denizlispor cephesinde farkı azaltma çabaları devam ederken bu çaba sonuç vermedi ve karşılaşma 2-0'lık Hatayspor üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu karşılaşma ile birlikte çıktığı 5 maçta 3 mağlubiyet 2 beraberlik alan Ege ekibi 20 puanda kaldı.

Hatay ekibi ise ligde deplasmanda 4. galibiyetini alıp puanını 31'e çıkardı
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal