Hasan Hilmi Öksüz: 'Ligde Kalacağımıza İnanıyorum'

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, son 3 maçta aldıkları 7 puanın umut verici olduğunu ve ligde düşmeyeceklerini düşündüğünü söyledi.

09.03.2020-11:51 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-11:46) Hasan Hilmi Öksüz: 'Ligde Kalacağımıza İnanıyorum'
Hasan Hilmi Öksüz, Süper Lig'de yaptıkları son 3 maçta sergilediği oyunla dikkati çeken ve arkada kalan 25 karşılaşmada 23 puan ve averajla 16. sırada bulunan kasımpaşa ekibi hakkında basın mensuplarına bir konuşma gerçekleştirdi.

Ligin ilk devresinde beklenen performansı ortaya koyamadıklarını vurgulayan Hasan Hilmi Öksüz, "Devre arasında önemli transferler yaptık. Yeni bir takım oluşturduk. Takımın toparlanması ve sakat oyuncuların iyileşmesi ciddi bir zaman aldı. Bu zaman, bize çıkış noktasını getirdi. Üç haftadır iyi sonuçlar alıyoruz. Bunu sürdüreceğimizi düşünüyorum. Takım, her geçen gün birbirini daha iyi tanıyor ve organize oluyor. Lige tutunmak için ciddi mücadele veriyoruz. Ligden düşme niyetinde değiliz. Ligde kalacağımıza inanıyorum." dedi.

Yaptıkları son 3 karşılaşmada ligde kalma savaşı veren ekiplerden Yukatel Denizlispor ile Hes Kablo Kayserispor'u yendikleri, İttifak Holding Konyaspor ile de berabere kaldıklarını vurgulayan Kasımpaşa'nın kulübün başkan vekili, "Göztepe ile 13 Mart Cuma günü çok önemli bir müsabakaya çıkacağız. Göztepe maçını kazanmayı hedefliyoruz. Bütün hesaplarımız galibiyet üzerine. Daha sonra BtcTurk Yeni Malatyaspor ile deplasmanda yapacağımız karşılaşmadan da puan almak istiyoruz. Ligin 28. haftasında Fenerbahçe'nin karşısına güçlü bir şekilde çıkacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal