Hasan Çavuşoğlu'dan Erol Bulut Açıklaması: 'Hayırlısıyla Lig Bitsin'

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray'a karşı 4-1 galip geldikleri maçın sonrasında açıklamalar yaptı.

09.07.2020-09:17 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-09:14) Hasan Çavuşoğlu'dan Erol Bulut Açıklaması: 'Hayırlısıyla Lig Bitsin'

Galatasaray’ı yendikleri maç hakkında konuşan Hasan Çavuşoğlu, "Kupada final oynayacağız, ligde de devam ediyoruz. 3 maçta 7 puan almamız önemli. Sonuna kadar gideceğiz. İnşallah mutlu sona ulaşırız. Umarım Avrupa yolu açılır ve tarihimizde böyle bir şey nasip olur. Türkiye'nin en çok şampiyonluğu olan takımı ile oynadık. Türkiye'nin en çok şampiyonluğunu elde etmiş takımını yenmek kolay değildi. Papiss Cisse gerçekten çok iyi bir futbolcu, her bakımdan iyi bir karakter. Pandemi sonrasına da iyi başlangıç yaptı. İnşallah gol kralı olma yolunda." şeklinde konuştu.

N'SAKALA - BEŞİKTAŞ HAKKINDA

Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Fabrice N'Sakala hakkında yöneltilen soruyu cevaplayan Hasan Çavuşoğlu "Fabrice N'Sakala için açıklama yaptık, daha konuşmaya gerek yok. sözleşmesi biten futbolcuyla görüşebilirler ama kulübüyle anlaşma zemini varken araya girmeleri hoş değil. Ne Beşiktaş'la ne de Galatasaray'la ya da başka takımla sorun yaşamak istemeyiz." ifadelerini kullandı.

EROL BULUT VE FENERBAHÇE CEVABI

Fenerbahçe ile ismi geçen Erol Bulut'la alakalı soruyu da cevaplayan Hasan Çavuşoğlu "Erol Bulut'a teklifimizi daha önce yaptık ama anlaşma yok. Erol Hoca da başka takımdan teklif almadığını söyledi. Bunlar oturulur konuşulur, hayırlısıyla lig bitsin, gitmek isteyenler gider, kalmak isteyenler kalır." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal