Hasan Bakır: Ünal Karaman'ın Göreve Gelmesi Olumlu Etkiler Yaptı

Süper Lig’in 25. Haftasında Pazar günü saat 16.00’da sahasında Alanyaspor’u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor’da basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, açıklamalarda bulundu.

07.03.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-16:59) Hasan Bakır: Ünal Karaman'ın Göreve Gelmesi Olumlu Etkiler Yaptı

Süper Lig’in 25. Haftasında Pazar günü saat 16.00’da sahasında Alanyaspor’u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor’da basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, açıklamalarda bulundu.

Bakır yapmış olduğu açıklamada, ligde sergiledikleri performans ile beklentilerin altında kaldıklarını ifade ederek, son dört haftada puan kazanamadıkları için de alt sıralara yaklaştıklarını belirtti.

Teknik direktör Ünal Karaman'ın hafta içi göreve başladığını aktaran Hasan Bakır, "Ünal hocanın göreve gelmesinin psikolojik anlamda hem takımda hem de taraftarlarda olumlu yansımaları oldu. Önemli olan bunu sahaya yansıtmak. Alt sıralardan uzaklaşmak için bir adım atmalı, olumlu tepki göstermeliyiz. Aytemiz Alanyaspor maçını taraftarlarımızın desteği ile kazanarak yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz." Değerlendirmelerinde bulundu.

Bakır, Rizespor taraftarların takıma destek vermesi gerektiğinin altını çizerek, şu ifadelerde bulundu:

"Hafta boyunca ortaya konulan olumlu havanın takıma destek verilerek pekiştirilmesini istiyoruz. Şu ana kadar yaklaşık 8 bin 500 bilet satıldı. Bu yeterli bir rakam değil. Kombine bileti olup maça gelemeyen yaklaşık 2 bin seyircimiz var. Bu taraftarlarımızın biletlerini kulübe veya maça gelecek birilerine devretmelerini istiyoruz. Amacımız satışa çıkarılan yaklaşık 13 bin 500 biletin maç saatine kadar tüketilmesi. Yukarılara tırmanmak için dolu tribünler önünde taraftarlarımızla iyi bir mücadele ortaya koymak zorundayız." Şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor-Aytemiz Alanyaspor karşılaşması Çaykur Didi Stadı'nda Pazar günü saat 16.00'da başlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal