Hasan Ali Kaldırım Ve Selçuk İnan Elazığ'da Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ve Galatasaraylı Selçuk İnan, Elazığ ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

28.01.2020-15:33 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-15:18) Hasan Ali Kaldırım Ve Selçuk İnan Elazığ'da Açıklamalarda Bulundu

Elazığ’da yaşanan deprem sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki yıldız futbolcular, depremin yaralarını sarmaya çalışan depremzede vatandaşlarımıza ziyarette bulundu.

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım ve Galatasaraylı Selçuk İnan, Elazığ ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

SELÇUK İNAN’IN AÇIKLAMASI:

“Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Kulüplerimizi temsilen destek olmak amacıyla buraya geldik. Yaraları sarmak adına da üzerimize düşen bütün görevleri yapmaya hazırız. Hep beraber ülke olarak bunun da altından kalkacağımıza inanıyorum. Hepimizin başı sağ olsun” açıklamalarında bulundu.

HASAN ALİ KALDIRIM’IN AÇIKLAMASI:

“Zor günler. Bu acı, hepimizin acısı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bizler burada futbol camiası olarak hem Elazığ hem de Malatya’ya destek olmaya ve moral vermeye geldik. Ülke olarak, zor günleri her zaman birlik ve beraberlikle atlattık. Bu günleri de atlatacağımıza eminim. En kısa zamanda yaralarımızı sarıp tekrardan dik bir şekilde devam edeceğimizden hiçbir şüphem yok” ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal