Harun Tekin’e Beşiktaş Kancası!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın teklifler geldiğini belirttiği ve “Belki bir değişim yaşanabilir” dediği kaleci Harun Tekin için Beşiktaş’ın teklifte bulunduğu öne sürüldü.

14.07.2018-14:15 - (Son Güncelleme: 14.07.2018-14:54)

2018-2019 sezon hazırlıkları kapsamında Afyon’da sürdürdükleri ilk etap çalışmalarını tamamlayan ve Bursa’ya dönen yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü Samet Aybaba, “Kondisyon ağırlıklı etabı tamamlamış oluyoruz. İkinci kısımda da yoğun maç temposu olacak. Başından beri düşündüğümüz bölgelerde eksiğimiz var. Transferlerimizi bitirerek, eksik mevkilere gelecek oyuncuların da katılımıyla sezona iyi bir biçimde başlayacağız.” dedi.

FORVETE 2 YA DA 3 OYUNCU TAKVİYESİ

Oyuncuların iki sezondur teknik heyetle, kentle ve taraftarla kopukluk yaşadıklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, “Yavaş yavaş bu durum düzeliyor. Futbolcular artık daha rahat, daha keyifli fakat her zaman olduğu gibi disiplinli bir biçimde çalıştırdık biz. Transfer konusunda da mevkiler belli. 2 ya da 3 tane forvet alacağız. Bizim futbolcularımıza teklif gelirse de onların bölgelerinde değişiklik olur. Yönetimden gelen bilgiler var, teknik direktör arkadaşlarımız da arıyorlar futbolcularımızla ilgili. Biz de yönetim kuruluna iletiyoruz, onlar gereken neyse yaparlar.” ifadelerini kullandı.

“HARUN İÇİN TEKLİFLER GELİYOR”

Yeşil beyazlı ekibin kaptanı ve kalecisi Harun Tekin için de bazı tekliflerin olduğunu belirten Aybaba, “Bazı oyuncularımıza teklifler geliyor. Oyuncuya bakacağız. Oyuncunun getirisini değerlendireceğiz. Yerine kimi alabiliriz ona bakacağız. Ona göre değişim yapacağız. Harun Tekin için de bazı teklifler geldi. Ne olur ne biter, bilinmez. Doğal olarak kulübün de oyuncudan beklentileri var. Eğer beklentileri karşılıyorsa, diğer kalecilerimiz de var. Hem Harun adına hem de diğer kalecilerimiz adına belki bir değişim olabilir” dedi.

BEŞİKTAŞ İSTİYOR

A Milli Takım kadrosunda da yer alan Harun için Beşiktaş’ın yeşil-beyazlı yönetimin kapısını çalmaya hazırlandığı iddia edildi. Beşiktaş’ın deneyimli teknik adamı Şenol Güneş’in Bursaspor’dan eski öğrencisini kadroda görmek istediği öğrenildi.

Öte yandan Bursaspor formasıyla 149 karşılaşmada oynayan 29 yaşındaki eldiven için Bursaspor’un 3.5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği bildirildi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal