Harun Tekin Fenerbahçe’de! Resmen Açıklandı

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Fenerbahçe ile kaleci Harun Tekin’in transferi konusunda anlaşma sağladıklarını açıkladı.

29.08.2018-15:27 - (Son Güncelleme: 29.08.2018-15:54)

Fenerbahçe, Bursaspor’un 29 yaşındaki file bekçisi Harun Tekin’in transferi için yeşil beyazlı ekiple prensipte anlaştı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yaptığı açıklamada, kaleci Harun Tekin'in transferi konusunda sarı lacivertli yönetimle prensipte anlaştıklarını duyurdu.

Başkan Ay, Fenerbahçe kulübünün Harun Tekin'i kadrosuna katmak için kendilerine bir teklifte bulunduğunu ve yapılan görüşmelerde Bursaspor'un menfaatleri için bir karar verdiklerini belirtirken, "Harun Tekin transferi için Fenerbahçe Kulübüyle prensip anlaşmasına vardık." şeklinde konuştu.

Yeşil beyazlı ekibin başkanı, Harun Tekin'in takımdan ayrılması sonrası kaleyi bu sezon Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer ile Ataberk Dadakdeniz'den birine emanet edeceklerinin altını çizerek "Birbirinden yetenekli genç ve gelecek vadeden 3 kalecimiz var. Hangisi iyiyse kaleyi o koruyacak. Kaleci konusunda bir problemimiz yok." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli file bekçisi Harun Tekin’in yarın yeni takımı Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal