Hamza Hamzaoğlu'ndan Fenerbahçe Açıklaması

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin son durumu hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulunurken, kendisine teklif gelmesi halinde mutlu olacağını ifade etti.

23.10.2018-08:31 - (Son Güncelleme: 24.10.2018-12:40) Hamza Hamzaoğlu'ndan Fenerbahçe Açıklaması

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin son durumu hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulunurken, kendisine teklif gelmesi halinde mutlu olacağını ifade etti. Hamzaoğlu, Beyaz Futbol'a konuştu ve Fenerbahçe ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, ''Fenerbahçe'den bana resmi teklif yok. Fenerbahçe tarafından eğer böyle bir şey varsa, düşünülüyorsam beni mutlu eder. Fenerbahçe camiasından böyle bir düşünceyle karşı karşıya olmak tabi ki güzel bir şey...'' dedi.

Hamzaoğlu, açıklamalarını şu şekilde devam ettirdi:

''Takdir edersiniz ki, Galatasaray'la özdeşleşmiş bir teknik direktörüm. Normal şartlarda her kulüpte çalışabilmem gerekir. Ancak Türkiye'nin şartlarını da göz önünde bulundurmak lazım. Kaldı ki, Galatasaray'da teknik direktörlük yaptım, futbolculuk yaptım. Ben Galatasaray'dan teknik direktör olarak ayrıldığımda üzülmüş bir çok insan var. Fenerbahçe'ye gidip de onları üzmek istemem. Fenerbahçe'nin de çok değerli hocaları var.'' açıklamasını yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal