Hamza Hamzaoğlu: 'TFF Doğru Bir Karar Aldı'

Gençlerbirliği Teknik Patronu Hamza Hamzaoğlu, 12 Haziran'da yeniden devam edecek olan futbolun insanlar için olumlu etki yapacağını belirtti.

01.06.2020-09:11 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-09:07) Hamza Hamzaoğlu: 'TFF Doğru Bir Karar Aldı'

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle alınacak önlemleri hiçbir zaman ihmal etmemek gerektiğini söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Herkes buna alışmaya çalışacak. Futbol hayatımızın olmazsa olmazı. Hayatın normale dönmesi açısından futbol çok önemli bir etken. Futbol oynandığı zaman insanlar hayata daha çabuk adapte oluyor. Şu anda her şey iyiye doğru gidiyor. Bu yüzden ligin oynanmasında bir sakınca yok." ifadelerini kullandı.

'FEDERASYON DOĞRU BİR KARAR ALDI'

Türkiye Futbol Federasyonu'nun çok doğru bir zamanda liglerin devam edeceğini destekleyen Hamzaoğlu, "Bugün baktığımızda da federasyonun belirlemiş olduğu takvim, yani 12 Haziran, gayet doğru bir tarih. Olası bir aksi durumda en azından 2 haftalık daha öteleme şansımız vardı. Şu anda öyle bir şeye de ihtiyaç gözükmüyor. Her şey şimdilik yolunda gidiyor. İnşallah önümüzdeki günlerde de bir aksilik olmaz ve ligler 12 Haziran'da başlar." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal