Hamit Altıntop: Bizden Ajax çıkar mı?

Türkiye Futbol federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Nişantaşı Üniversitesi’nin düzenlediği söyleyişe katıldı.

11.02.2020-15:01 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-14:57) Hamit Altıntop: Bizden Ajax çıkar mı?

Türkiye Futbol federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Nişantaşı Üniversitesi’nin düzenlediği söyleyişe katıldı.

Bizden Ajax çıkar mı? Bizden Ajax'dan daha iyi bir Ajax çıkar. Çünkü bizim kumaşımız iyi ama bu kumaşı kime veriyoruz kim bunu işliyor, kim bunun dokusunu yapıyor. Buna önem vermemiz lazım. Burada eğitime, bilime, ulaştırmaya yönlenmemiz gerekir. Yeteri kadar mesai yaptığımıza inanmıyorum. Mesai yapmak maçtan sonra maçı değerlendirirken detaylara inmektir.

Detaylar hakemi konuşarak futbol güzelleşmez. Son 2 yıldır Türkiye'de Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi var. VAR sistemine ne kadar hakim insanlar? Bir şeyi seviyorsunuz kurallara hakim değilsiniz ve kuralları bilmeden bir oyunu oynuyorsanız oyunu çirkinleştirirsiniz.

Maalesef biz bunu yapıyoruz. Futbol izlerken kuralları öğrenin veya futbolcunun veya antrenörün emeğine saygı gösterin. Çünkü orada bir emek ve efor var. Birbirimize saygı göstermediğimiz sürece biz bu işi güzelleştiremez." İfadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal